Ακολουθήστε μας

Choose language

DJ-ImageSlider

  • top5.jpg
  • top4.jpg
  • top16.jpg
  • top8.jpg
  • top7.jpg
  • top1.jpg
  • top13.jpg
  • top6.jpg
  • top11.jpg
  • top2.jpg
  • top15.jpg
  • top3.jpg
  • top14.jpg
  • top10.jpg
  • top12.jpg
  • top9.jpg

Το Συσκευαστήριο

Το 2009 ξεκίνησε η κατασκευή στο Αργολικό ενός σύγχρονου συσκευαστηρίου με ψυκτικούς θαλάμους για την κάλυψη των αναγκών της μονάδας.

Στα τέλη του 2005 η μονάδα μεταποίησης τέθηκε σε λειτουργία με αποτέλεσμα οι πρώτες ελληνικές βιολογικές σαλάτες λαχανικών να κάνουν την εμφάνισή τους στα ράφια των supermarket. Παράλληλα, είχε ολοκληρωθεί η τεχνογνωσία για την παρασκευή φρεσκοστυμμένου βιολογικού χυμού, παρασκευής παραδοσιακών ζυμαρικών, μαρμελάδων, γλυκών του κουταλιού και προϊόντων τομάτας.

Ολοκληρώθηκε στις αρχές του 2011 και στη συνέχεια πιστοποιήθηκε από τον οργανισμό πιστοποίησης BIO-HELLAS, ακολουθεί διαδικασίες HACCP και εφαρμόζει το σύστημα ΑΓΡΟΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ της ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ.

Η Σοφία Καραμάνου είναι η υπεύθυνη του συσκευαστηρίου.

From Address: